Virksomhed


MoveMentors tilbyder konsulentbistand til virksomheder, der søger en aktiv indsats for at forbedre netop deres arbejdsplads.

Som virksomhed kan det være vanskeligt at klare alt internt. Ofte vil der ved problemstillinger være brug for friske øjne og nye indput. Hos MoveMentors sidder vores dygtige team klar og har erfaring med en bred vifte af indsatser.

Der påhviler i dag virksomheder en lang række krav når medarbejdere sygemeldes eller fastholdelsesplaner skal udfærdiges. Det kan være en jungle som virksomheden kan ende med at bruge mange timer på at finde hoved og hale i. MoveMentors tilbyder i samarbejde med vores samarbejdspartnere en samlet pakke, hvor vi holder den røde snor gennem hele forløbet. MoveMentors sætter ind med de fagenheder der løbende vurderes at være behov for, for at i som virksomhed kommer godt og produktivt ud på den anden side. Vi sidder klar med virksomhedskonsulenter der kan udfærdige fastholdelsesplaner, søge hjælpemidler til medarbejderen, rådgive jer om optrapningsplaner mv.

Hvis kommunikationen er gået i hårknude står vores jurist klar til at rådgive jer om jeres muligheder. Vores jurist sidder desuden klar hvis du som arbejdsgiver oplever at sidde med spørgsmål som,

  • hvilken refusion er vi berettiget til?
  • Hvad må jeg spørge om til samtalen med den sygemeldte medarbejder?
  • Hvilke fastholdelsesmuligheder kan jeg bruge fra den offentlige lovgivning?

Ud over dette tilbyder MoveMentor psykolog i de tilfælde, hvor der opleves behov for at udvide jeres forståelse af sygdommens karakter hos den sygemeldte medarbejder. Der kan også iværksættes samtaleforløb med medarbejderen med fokus på hurtigere tilbagevenden til arbejde. Vera vil ofte være en del af et fastholdelsesforløb, hvor medarbejder og ledelse begge profiterer af den øgede forståelse og muligheden for at gribe ind i tide.

Aktører du kan stifte bekendtskab med gennem dette tilbud:

Sólbjørg Jakobsen: er uddannet jurist, tidligere ressourceforløbssagsbehandler, fuldmægtig i Ankestyrelsen og fagkonsulent i et jobcenter. Sólbjørg kobles på jeres sag, når der er behov for juridisk sagsbehandling.  

Louise Fosnæs: er uddannet socialrådgiver, tidligere sygedagpengesagsbehandler samt flere års erfaring som virksomhedskonsulent. Louise kobles på sagen, når der er brug for sparring omkring fastholdelsesplaner, beskrivelse af de sociale kapitler eller råd og vejledning omkring ansøgning om hjælpemidler.

Vera Møller Paulin Poulsen: er autoriseret psykolog og har i en lang årrække arbejdet med beskæftigelse gennem et fast samarbejde med jobcenteret samt drevet egen klinik. Vera kobles på jeres sag, når der er brug for øget forståelse omkring en problematik, en sygemeldt medarbejder eller screening af jeres virksomheds arbejdsmiljø.


Forløbene sammensættes specifikt til jer og prisen vil derfor også afhænge af de indsatser der vurderes at være behov for. Kontakt os hvis i vil høre nærmere