Jobsøgende


Er du kørt død i at lave ansøgninger uden at blive kaldt til samtaler eller opnå ansættelse. Har du stirret dig blind på dine muligheder og har du brug for hjælp til at komme videre så kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig.

Vores konsulenter står klar til at rådgive dig i din jobsøgning og hjælper dig med dit ansøgningsmateriale.

Vi tilbyder et håndholdt beskæftigelsesrettet forløb for dig der går ledig. Her vil du modtagekarriererådgivning, drøftelser omkring din karriereprofil, sparring på CV og ansøgninger samt forberedelse af vigtige samtaler. Vi opsporer jobåbninger hos virksomheder i dit lokalområde. Ønsker du det, tager vi også gerne dialogen med virksomheden og sikrer det rette match.

Vi sidder klar med en kæmpe viden om arbejdsmarkedet, mange kontakter og mangeårig erfaring i, at bringe borgere tættere på ansættelse. Vi kender lovgivningen på området og dine rettigheder som ledig. Vores dygtige virksomhedskonsulent står klar til at støtte dig i opsøgnings- og ansøgningsprocessen og med kontakt til mange virksomheder, kan vi hjælpe dig med hurtigt, at få en fod indenfor på arbejdsmarkedet igen. Vi er en investering, der hurtigt vil tjene sig hjem og måske bliver processen endda lidt sjovere.